Activiteit

Workshop Leven zonder afval (Mechelen)

Met afval hebben we allemaal te maken. Is het is geen blik, glas of karton, dan is het plastiek of papier. Voedsel of drank zonder verpakking kopen, dat is haast ondenkbaar. Als je die verpakking niet kunt hergebruiken dan wordt het afval.

Afval moet je sorteren, verzamelen en wegbrengen. Dat vraagt allemaal veel tijd, geld en ruimte. Leven met minder afval, doe je niet alleen voor je portemonnee maar ook voor de natuur maar ook voor je eigen gezondheid. Want afval leidt tot bodem-, water- en luchtverontreiniging. Het trekt ook ongedierte aan. Verlost afkicken van plastiek je ook van je ongezonde leefstijl?

Tijdens deze interactieve workshop zet Veerle Colle je op weg naar een leven zonder afval. Je krijgt van haar heel wat gemakkelijke en goedkope tips om zo veel mogelijk afval te reduceren. Ook hulpmiddelen zoals de Zero Waste Kit komen aan bod.

Wanneer

Donderdag 16 mei 2019 van 19u30 tot 21u30


Waar

Vormingplus, Adegemstraat 79-81, 2800 Mechelen


Prijs

12,5 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Mechelen.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena