Activiteit

Workshop Gezonde voeding en allergieën bij kinderen tot 3 jaar (Koekelare)

Moedermelk is tijdens de eerste levensmaanden van een baby niet alleen voeding. Het beschermt ook de baby. Diens het afweer-en spijsverteringsstelsel is dan nog niet voldoende ontwikkeld.

Van zodra het kind bijvoeding of vast voedsel krijgt, duiken problemen zoals voedselovergevoeligheid of voedselallergie frequenter op. Volgens Kind en Gezin is dat bij 6 à 8 % van de kinderen het geval. Kun je dat voorkomen? En vooral: hoe ga je daar als moeder mee om. Dat is niet eenvoudig want je moet je baby tijdens de eerste 4 à 6 maanden een nieuwe eettechniek aanleren (afhappen van de lepel) en tegelijk met vaste voeding starten. En ook buiten die periode is, bij voedselovergevoeligheid of voedselallergie, het mijden van drie basisproducten in onze voeding zoals tarwe, koemelk en ei een grote uitdaging

Tijdens deze workshop verneem je daar meer over. Praktische oefeningen en aan de leeftijd van het kind aangepaste opdrachten maken van deze interactieve workshop een ervaringsgerichte opleiding. Je krijgt heel wat praktische tips.

Een organisatie van Alert Opleidingen. Leden van Partena Ziekenfonds krijgen korting bij inschrijving (30 in plaats van 35 euro /persoon).  


Wanneer

Donderdag 20 september 2018 van 18u45 tot 21u45


Waar

Indigo Koekelare, Lekestraat 25, 8680 Koekelare


Prijs

30 euro / persoon (leden van Partena Ziekenfonds)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Alert Opleidingen.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena