Activiteit

Workshop Digitaal ontstressen (Zwevegem)

Herken je de neiging om steeds opnieuw je smartphone te checken wanneer er een nieuwe melding binnenkomt of bij elk verloren moment? Betrap je jezelf 's avonds steeds weer met een laptop of tablet in de sofa voor de televisie?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de factoren die er voor zorgen dat smartphone, apps of je tablet zo'n verslavende werking hebben. Je krijgt heel wat praktische tips om gezondere om te gaan met digitale tools. Dat kan bijvoorbeeld door de meldingen van apps uit te schakelen. Ook de 'Niet storen'-functie in je smartphone helpt. Heb je al gehoord van blauwlichtfilters? En hoe zinvol is het om huishoudelijke regels in te stellen rond het gebruik van digitale apparaten? 

Wanneer

Zaterdag 15 juni 2019 van 10u tot 12u


Waar

Bibliotheek Zwevegem, Bekaertstraat 13, 8550 Zwevegem


Prijs

5 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via anne-mie.veys@zwevegem.be of T. 056 76 59 00.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena