Activiteit

Workshop De kracht van de positieve mindset (Brussel)

Van positieve gedachten gaat een enorme kracht uit. Het is goed voor je gezondheid want ze beschermen je tegen piekeren en negatieve invloed van stress. Ook je werk vaart er wel bij. Ze stimuleren je creativiteit en oplossingsgerichte denkvermogen. Je omgeving krijgt een boost want het werkt aanstekelijk. Het zorgt voor een positieve sfeer thuis en op het werk. En dat schept nieuwe kansen.

Dat is natuurlijk makkelijk praten. Wat bij een grote tegenslag? Als die positieve mindset je als een airbag tegen negatieve invloeden beschermt, dan betekent niet geactiveerd, niet beschermd. En geactiveerd, niet herbruikbaar. Dikke pech! 

Tijdens deze interactieve workshop verneem je van Pim Vandijck meer over de kracht van een positieve mindset. Je krijgt heel wat praktische tips om méér te halen uit je leven en je werk. Want het leven is te kort om je geluk aan het toeval over te laten. Een aanrader!

Wanneer

Dinsdag 23 april 2019 van 19u30 tot 22u30


Waar

Het Goudblommeke in Papier, Cellebroersstraat 55, 1000 Brussel


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Citizenne.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: Preventieve screening

Gastblogger Pilar: Preventieve screening

Blog 21 december 2018

Een paar weken na de geboorte van mijn dochtertje stond er een MRI scan op het programma, om de eerder ontdekte fibroadenomen wat beter in kaart te kunnen brengen. Dit was mijn eerste MRI ooit, en ik zag er tegenop om in die tunnelvormige scanner te moeten. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena