Activiteit

Workshop De kracht van de positieve mindset (Brussel)

Van positieve gedachten gaat een enorme kracht uit. Het is goed voor je gezondheid want ze beschermen je tegen piekeren en negatieve invloed van stress. Ook je werk vaart er wel bij. Ze stimuleren je creativiteit en oplossingsgerichte denkvermogen. Je omgeving krijgt een boost want het werkt aanstekelijk. Het zorgt voor een positieve sfeer thuis en op het werk. En dat schept nieuwe kansen.

Dat is natuurlijk makkelijk praten. Wat bij een grote tegenslag? Als die positieve mindset je als een airbag tegen negatieve invloeden beschermt, dan betekent niet geactiveerd, niet beschermd. En geactiveerd, niet herbruikbaar. Dikke pech! 

Tijdens deze interactieve workshop verneem je van Pim Vandijck meer over de kracht van een positieve mindset. Je krijgt heel wat praktische tips om méér te halen uit je leven en je werk. Want het leven is te kort om je geluk aan het toeval over te laten. Een aanrader!

Wanneer

Dinsdag 23 april 2019 van 19u30 tot 22u30


Waar

Het Goudblommeke in Papier, Cellebroersstraat 55, 1000 Brussel


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Citizenne.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena