Activiteit

Workshop Constructief omgaan met roddelen (Houthalen-Helchteren)

Roddelen komt in elke groep mensen voor. Er zijn negatieve en positieve gevolgen. Zo zorgt het bij de roddelaars voor een groepsgevoel en voor ontspanning. Maar het kan je zuur opbreken, ook al ben je gewoon toehoorder.

De meeste informatie die we met elkaar uitwisselen gaat over mensen. Roddelen we dan niet allemaal? Toch is dat geen geldig excuus om mee te doen. Het gekonkelfoes kan immers bedoeld zijn een of meer personen in opspraak te brengen om te isoleren, te pesten of te beschadigen. Als je dat geroddel niet stopt, ben je dan ook schuldig als het uit de hand loopt?

Tijdens deze interactieve workshop verneem je meer over roddelen. Je krijgt heel wat praktische tips om constructief om te gaan met geroddel, van anderen en van jezelf.


Wanneer

Dinsdag 26 februari 2019 van 9u30 tot 12u30


Waar

Dienstencentrum Perron-Oost, Kastanjestraat 7 /A, 3530 Houthalen-Helchteren


Prijs

9 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via perronoost@houthalen-helchteren.be of T. 011 49 23 12.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena