Activiteit

Workshop Aan de slag met het digitaal loket (Brugge)

Tegen 2020 wil de overheid dat alle administratie via digitale kanalen verloopt. Dat is op zich al een grote uitdaging. Want het mag niet de bedoeling zijn om de papieren rompslomp ook digitaal te maken. Maar het betekent ook dat alle burgers mee moeten kunnen werken met de eID, een token of de itsme-app.

Tijdens deze workshop overloopt Carine Spaens de verschillende mogelijkheden om je online aan te melden op deze overheidsdiensten. Na het demonstreren van de inlogprocedure, toont ze tot welke diensten je toegang hebt: Mybelgium, Tax-on-web, Mypension, Mycareer, Mysocialsecurity... Ook heel wat stadszaken kan je thuis regelen: een adreswijziging doorgeven, een vergunning of attest aanvragen, zalen of materialen reserveren. Ze staat even stil bij het aspect veiligheid. Je krijgt heel wat praktische tips

Wanneer

Maandag 18 maart 2019 van 19u30 tot 22u


Waar

Vormingplus, Sint-Pieterskerklaan 5, 8000 Brugge


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Vormingplus Brugge.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena