Activiteit

Training Anders leren omgaan met negatieve gevoelens (Heist-op-den-Berg)

Leven met angst, stress of andere onaangename gevoelens is niet gemakkelijk. Het verstoort je leven en mogelijk ook dat van anderen. Maar dat betekent niet dat je er gewoon moet mee leren leven. Er zijn diverse mogelijkheden om er iets aan te doen.

Je kunt bijvoorbeeld je veerkracht versterken. Dat kan door het volgen van deze training. Je leert er in het hier en nu te leven en contact te maken met je innerlijke gevoels- en gedachtewereld zonder erdoor opgeslorpt te worden. Jouw ervaring op het moment zelf vormt het uitgangspunt. Daarom ga je ook met eigen materiaal aan de slag. Dit moet natuurlijk veilig zijn, ook al omdat deze training niet geschikt is voor iedereen. Neem daarom vooraf contact op met de trainster Ellen Excelmans zodat ze kan oordelen of deze training wel aangewezen is voor jou. Soms kan afgesproken worden tot een intake- of kennismakingsgesprek. Dat wordt apart verrekend aan het normale tarief.
De training bestaat uit 8 sessies die elkaar opvolgen. Tussen de sessies kan je gebruik maken van onze Learn2ACT app en het online leerplatform. Hier vind je niet alleen extra oefeningen. Je kunt er ook je eigen evolutie opvolgen en vragen stellen indien gewenst. Kortom, jouw ideale ondersteuning om te leren omgaan met onaangename gevoelens en gedachten zodat je terug het leven kan leiden dat jij wilt.

Je kunt Ellen Excelmans bereiken via ellen@debraam.be of T. 015 23 02 29. 

Data en uren van de sessies:

  • maandag 3, 10, 17 en 24 september 2018
  • maandag 8, 15, 22 en 29 oktober 2018

telkens van 19u tot 21u 


Wanneer

Maandag 3 september 2018 van 19u tot 21u (start van de reeks van 8 sessies)


Waar

De Braam, Grote Braamstraat 8D, 2220 Heist-op-den-Berg


Prijs

325 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van De Braam.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena