Activiteit

Muziektheater Te Gek!? Open Geest (Brussel)

Heel wat mensen krijgen in hun leven met psychische problemen te maken. Het overkomt jezelf of anderen uit je naaste omgeving. Het is niet altijd zichtbaar. Maar het waait niet gewoon over. Erover spreken helpt mensen op weg naar hulpverlening en ondersteuning.

Dat is soms een lange, moeilijke weg. Want er zijn heel wat taboes rond geestelijke gezondheid. Dat zorgt voor onbegrip. Ermee omgaan, ook als naaste, is  niet altijd evident. 

Tijdens deze theatervoorstelling met Eline De Munck en Wouter Berlaen maak je kennis met psychische problemen en kwetsbaarheid. Dat helpt om die taboes te doorbreken. Het zorgt ook voor meer aandacht voor mentaal welbevinden en veerkracht. Om terug op te staan, moet je hulp zoeken en vinden. En dan zijn hoop, begrip en steun van mensen die je graag zien meer dan welkom.

Iedere mens, van jong tot oud, heeft recht op een gezond en gelukkig leven.


Wanneer

Woensdag 24 oktober 2018 van 19u tot 21u


Waar

Jeugdtheater Bronks, Varkensmarkt 15, 1000 Brussel


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan dit formulier

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena