Activiteit

Mindfulnesstraining (Oostakker)

Wil je beter leren omgaan met negatieve gedachten, spanningen en emoties? Dan is deze Mindfulnesstraining, gebaseerd op cognitieve therapie en mindfulness, misschien iets voor jou. Volg de reeks van 8 trainingssessies die start op woensdagnamiddag 24 oktober 2018.

Negatieve gedachten, spanningen en emoties hebben een grote destructieve invloed op je gezondheid en welzijn. Vaak leiden ze tot uitputting, therapieontrouw, middelenmisbruik, slaaptekort en tot conflictsituaties. Dat zijn allemaal zaken die je kunt missen als kiespijn, zeker omdat ze vaak bijkomende en onherstelbare schade veroorzaken. 

Via deze training leer je rechtstreeks en bewuster met negatieve gedachten, emoties en spanningen om te gaan. Pas je de tijdens deze training aangeleerde methodiek en technieken regelmatig en correct toe in je leven dan kun je beter tegen stress. Je psychisch welzijn verbetert. En je klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

Meebrengen: losse, warme kledij en eventueel een eigen dekentje, bankje of kussen.

Data en uren van de sessies:
  • woensdag 24 oktober 2018
  • woensdag 7, 14, 21 en 28 november 2018
  • woensdag 5, 12 en 19 december 2018
telkens van 14u tot 16u30.
 

Wanneer

woensdag 24 oktober 2018 van 14u tot 16u (start van de reeks van 8 sessies)


Waar

Sporthal Wolfput Gent (polyvalente zaal), Wolfputstraat 92, 9041 Oostakker


Prijs

290 euro / persoon voor de 8 trainingssessies (leden van Partena Ziekenfonds genieten 50 euro korting mits bewijs lidmaatschap)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@mindfulzorg.be. Vermeld je ‘naam’, ‘lid van Partena ziekenfonds’ en ‘mfz Gent woensdagnamiddag 20181024’.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: About yesterday

Gastblogger Pilar: About yesterday

Blog 29 april 2019

Ik had er een helse nacht op zitten zonder slaap. Ik kon me amper bewegen en vond geen houding die de pijn wat dragelijker maakte. Op mijn rug blijven liggen lukte niet aangezien ik dan door de druk op mijn borstbeen het gevoel kreeg dat ik niet kon ademen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena