Activiteit

Menopauzebabbels (Brussel)

Elke vrouw maakt tussen de leeftijd van 45 en 55 jaar een overgangsfase door. Tijdens deze fase, ook menopauze genoemd, kunnen er diverse klachten optreden. Dat kan zelfs vroeger want ook door een behandeling kun je vervroegd in de menopauze komen. Niet elke vrouw ervaart dezelfde klachten en zeker niet even intensief. Er over klagen helpt niet want je kunt er toch niets tegen beginnen.

Tijdens deze interactieve infoavond zorgt Leen Steyaert voor een korte algemene inleiding. Nadien kan je aanschuiven bij enkele thematafels voor een antwoord op je vragen over onder meer gewichtstoename, opvliegers, borstgezondheid en bio-identieke hormonen.

Bij Cindy Dunon krijg je tips om het ongemak veroorzaakt door opvliegers of vapeurs te verminderen. Van Eva Leens krijg je tips om je borsten te verzorgen als ze pijn doen tijdens de menopauze.  Slechts een kleine minderheid van de vrouwen komt tijdens de menopauze niet aan. Bovendien kan de lichaamsvorm veranderen. Ontdek hoe dat komt en beperk je eigen gewichtstoename met de tips van Ilse Platteau. Leen Steyaert licht hormoonsubstitutietherapie bij menopauze toe.

Wanneer

woensdag 17 oktober 2018, van 19u tot 21u30


Waar

Muntpunt (Literair Salon S1), Munt 6, 1000 Brussel


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website Muntpunt.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena