Activiteit

Marathon (Gent)

Op zondag 28 oktober 2018 gaat opnieuw de marathon van Gent door. Wie van lopen in de natuur houdt, komt ruimschoots aan zijn trekken. Het parcours ligt bijna overwegend in de natuur.

De focus ligt volledig op de beleving, de natuur en het familiegebeuren. Daarom zijn er ook kortere parcours van 5 km, 10 km, en 21 km voorzien. 
Ook jongeren komen aan hun trekken. Er is voor jongeren van 7 tot 15 jaar een junior-run van 2,6 km. Voor jongeren tot 7 jaar is er een kids-run van 1,3 km. Want jong geleerd is oud gedaan. Regelmatig bewegen is immers goed voor je gezondheid. 

Wil je op deze dag je bedrijf in de kijker zetten als gezond en dynamisch bedrijf? Dat kan zeker. Informeer je voor de mogelijkheid om je medewerkers en klanten een gezellig en sportief event aan te bieden bij de organisatie

Begin maar al te oefenen. Trek je loopschoenen aan en ontdek op 28 oktober de wondermooie natuur ten westen van Gent! Meer informatie vind je op de website marathon van Gent

Je kunt je sporttas vanaf 7 uur afgeven aan de ’bewaarplaats sporttassen'. Breng een goed sluitende sporttas mee om je spullen in op te bergen.

Wanneer

Zondag 28 oktober 2018 van 8u tot 17u


Waar

Topsporthal, Zuiderlaan 14, 9000 Gent (vlakbij de inrit van het Sport- & Recreatiecentrum Blaarmeersen)


Prijs

van 5 tot 96 euro / persoon (afhankelijk van de gekozen afstand en uitdagingen)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website marathon van Gent

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena