Activiteit

Marathon (Gent)

Op zondag 28 oktober 2018 gaat opnieuw de marathon van Gent door. Wie van lopen in de natuur houdt, komt ruimschoots aan zijn trekken. Het parcours ligt bijna overwegend in de natuur.

De focus ligt volledig op de beleving, de natuur en het familiegebeuren. Daarom zijn er ook kortere parcours van 5 km, 10 km, en 21 km voorzien. 
Ook jongeren komen aan hun trekken. Er is voor jongeren van 7 tot 15 jaar een junior-run van 2,6 km. Voor jongeren tot 7 jaar is er een kids-run van 1,3 km. Want jong geleerd is oud gedaan. Regelmatig bewegen is immers goed voor je gezondheid. 

Wil je op deze dag je bedrijf in de kijker zetten als gezond en dynamisch bedrijf? Dat kan zeker. Informeer je voor de mogelijkheid om je medewerkers en klanten een gezellig en sportief event aan te bieden bij de organisatie

Begin maar al te oefenen. Trek je loopschoenen aan en ontdek op 28 oktober de wondermooie natuur ten westen van Gent! Meer informatie vind je op de website marathon van Gent

Je kunt je sporttas vanaf 7 uur afgeven aan de ’bewaarplaats sporttassen'. Breng een goed sluitende sporttas mee om je spullen in op te bergen.

Wanneer

Zondag 28 oktober 2018 van 8u tot 17u


Waar

Topsporthal, Zuiderlaan 14, 9000 Gent (vlakbij de inrit van het Sport- & Recreatiecentrum Blaarmeersen)


Prijs

van 5 tot 96 euro / persoon (afhankelijk van de gekozen afstand en uitdagingen)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website marathon van Gent

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: About yesterday

Gastblogger Pilar: About yesterday

Blog 29 april 2019

Ik had er een helse nacht op zitten zonder slaap. Ik kon me amper bewegen en vond geen houding die de pijn wat dragelijker maakte. Op mijn rug blijven liggen lukte niet aangezien ik dan door de druk op mijn borstbeen het gevoel kreeg dat ik niet kon ademen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena