Activiteit

Infonamiddag Weerbaarheid en flexibiliteit bij gynaecologische kanker (Antwerpen)

Voor gynaecologische kankers is weinig aandacht. Dat is verwonderlijk. Ze zijn niet zeldzaam. Ook hun impact is groot. Want baarmoederkanker en eierstokkanker worden gewoonlijk in een gevorderd stadium ontdekt, vaak na klachten.

Esperanza, lotgenotengroep voor vrouwen met of na een gynaecologische kanker, en de afdeling gynaecologische oncologie van het UZA organiseren daarom een infonamiddag. Artsen geven een kort en duidelijk overzicht van de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen binnen hun eigen vakgebied. Er is daarnaast ook mogelijkheid voor individuele vragen.

Daarna gaat alle aandacht uit naar het ondersteunend en psychologisch traject bij en na de diagnose van een gynaecologische kanker. De focus ligt dan op de vragen, onzekerheden, gevoelens en zorgen van patiënten. Je krijgt heel wat praktische tips om hiermee om te gaan. 

Voor het programma raadpleeg de website van het UZA

Wanneer

vrijdag 5 oktober 2018 van 14u tot 18u


Waar

UZA, auditorium Kinsbergen (route 12), Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van UZA

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena