Activiteit

Infonamiddag Thuishulp via Helpper voor en door buren (Drongen)

Op zoek naar een handige harry die het gras afrijdt? Hulp nodig bij het koken, winkelen of gewoon nood aan gezelschap? Schakel een helpper in! Of heb je zelf tijd zat en zet je je graag in om anderen te helpen? Dan kun je je registreren als helpper!

Via Helpper vinden helppers en helpies elkaar makkelijk. Dit digitale platform is vandaag actief in de ruime regio rond Gent en Antwerpen en in Brussel. 

Helpper brengt mensen die nood hebben aan ondersteuning bij dagelijkse taken (helppies, bv. ouderen, personen met een beperking, chronisch zieken, alleenstaande ouders,…) en buurtbewoners die een centje willen bijverdienen (helppers), met elkaar in contact.

Tijdens deze infonamiddag krijg je praktische tips om optimaal gebruik te maken van dit digitale platform. Zowel helppies als helppers zijn welkom!

Wanneer

Vrijdag 23 november 2018 van 14 u tot 15u of van 15u tot 16u


Waar

Ontmoetingscentrum, Baarledorpstraat 90, 9031 Drongen


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Helpper.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena