Activiteit

Infonamiddag Sociale impact van Pijn (Dendermonde)

Leven met helse pijn of pijn van lange duur heeft ook gevolgen op je functioneren (thuis en op het werk) en op je relatie met anderen. Dat is ook niet gemakkelijk. Je geraakt immers gemakkelijk geïsoleerd.

En dat gaat vanzelf. Want pijn maakt je verdrietig. Niemand lijkt je te kunnen helpen. Je slaapt slecht en geraakt oververmoeid en dan ben je snel geïrriteerd. Besef je wel dat je door al die pijn een kort lontje hebt gekregen? Als de dokter het niet meer weet, dokter Google weet wel raad. 
Als je maar van die pijn verlost geraak, zelfs via een alternatieve wijze. Zonder dat je dit beseft steek je daar al je tijd in. Als het meezit, besef je op tijd dat je op weg was om te verdrinken in een informatieplas boordevol onzin. 
Ben je van het angstig type dan moeten ze jou zeker gerust laten. Elke beweging kan immers pijnopstoten geven. Of je nu zegt of niet zegt dat je pijn hebt: veel maakt dat niet uit. Zij en niet jij geraken daar wel gewoon aan. Je stuit zo al op onbegrip, want pijn zie je niet aan de buitenkant. Je kunt van minder ergere zaken gefrustreerd geraken.

Tijdens deze infonamiddag verneem je meer over de sociale gevolgen van pijn en over de maatregelen die je kunt nemen om die te vermijden of te beperken. Je krijgt heel wat praktische en nuttige tips. 

Een initiatief van het PijnCentrum van AZ Sint-Blasius. Doelgroep: mensen met langdurige pijn en hun naasten.

Wanneer

vrijdag 7 december 2018 van 13u45 tot 16u


Waar

AZ Sint-Blasius, Kroonveldlaan 50, 9200 Dendermonde (wachtzaal dienst patiëntenbegeleiding - route 65)


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan bij het pijnsecretariaat T. 052 45 64 04 (op dinsdag- of vrijdagnamiddag tussen 12.30 en 16.30 uur). Vermeld de datum van de infosessie.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wat is een ereloonsupplement?

Wat is een ereloonsupplement?

Blog 5 december 2018

In sommige gevallen moet je als patiënt in een ziekenhuis een ereloonsupplement betalen. Wat houdt zo’n supplement in? En belangrijker: hoe bescherm je jezelf tegen eventuele hoge kosten? Kom alles te weten over het ereloon in deze blogpost.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena