Activiteit

Infonamiddag Prostaat en seksuele disfuncties bij de man (Brussel)

Naar aanleiding van de Urologieweek 2019 organiseert de Dienst Urologie van Kliniek Sint-Jan te Brussel twee gratis infomomenten voor iedereen.

Eerst gaat alle aandacht naar vroegtijdige opsporing van prostaatkanker.  Voor mannen met een verhoogd risico op prostaatkanker heeft dat zin. Om wie gaat het? Je verneemt meer over de opsporingsmethodes of testen. Soms worden ze gebruikt voor andere zaken. Wanneer? Wat kan je huisarts voor je doen?

Daarna komen de seksuele disfuncties bij de man aan bod. Het gaat bijvoorbeeld om geen zin meer hebben in seks, erectieproblemen en problemen bij zaadlozing. Je krijgt eerst een overzicht van de meest voorkomende problemen. De rol van leeftijd, erfelijkheid en een ongezonde leefstijl (tabak, alcohol, drugs) wordt toegelicht. Bij sikkelcelziekte, diabetes en bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of bij de behandeling van prostaatkanker is er een verhoogd risico. Je verneemt bij wie je met of zonder met je partner terecht kunt. Ook de behandelingen komen aan bod.

Wanneer

Maandag 23 september 2019 van 16u tot 17u30


Waar

Kliniek Sint-Jan, Zaal Sint-Jan (route 070), Kruidtuinlaan 32, 1000 Brussel


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via T. 02 891 08 45 of communications@clstjean.be. Het aantal deelnemers is beperkt.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena