Activiteit

Infonamiddag Omgaan met de gevolgen van een beroerte (Gent)

Ongeveer één derde van de patiënten houdt aan een beroerte blijvende beperkingen over. Zelfstandig functioneren is dan moeilijk of onmogelijk. Revalidatie is zinvol.

Daarom moet de patiënt, na de acute behandelfase, zo snel mogelijk doorverwezen wordt naar een gespecialiseerde revalidatiedienst. Een volledig herstel is niet altijd mogelijk. Ook de duur en het verloop van het herstelproces zijn vooraf moeilijk te bepalen. Het herstel kan in het begin snel en spectaculair gaan. En soms gaat het zeer traag. En dan wordt je geduld op de proef gesteld. 

Tijdens deze infonamiddag verneem je meer over de mogelijkheden van herstel van vaardigheden of vermogens om kennis en informatie op te nemen en te verwerken. Ook voor bepaalde problemen met taal en zelfstandig functioneren zijn er oplossingen. Er is ook aandacht voor de naasten van de patiënt. Zij krijgen heel wat praktische tips.

Wanneer

vrijdag 30 november 2018 van 13u30 tot 16u


Waar

AZ Maria Middelares, Wetenschappelijke HUB, Buitenring Sint-Denijs 30, 9000 Gent


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van AZ Maria Middelares

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wat is een ereloonsupplement?

Wat is een ereloonsupplement?

Blog 5 december 2018

In sommige gevallen moet je als patiënt in een ziekenhuis een ereloonsupplement betalen. Wat houdt zo’n supplement in? En belangrijker: hoe bescherm je jezelf tegen eventuele hoge kosten? Kom alles te weten over het ereloon in deze blogpost.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena