Activiteit

Infonamiddag Moeilijke beslissingen bij dementie (Heist-op-den-Berg)

Sommige beslissingen bij dementie zijn moeilijk omdat ze ingrijpen op het zelfbeschikkingsrecht van de persoon met dementie. Ze kunnen ook gevolgen hebben voor zijn naasten. Denk voorbeeld aan beslissingen over de autorijden, het beroep doen op vormen van opvang of om beslissingen met betrekking tot de wils(on)bekwaamheid van de persoon met dementie. Meestal gaat het om een definitieve opname in een woonzorgcentrum.

Tijdens deze infonamiddag gaat het om beslissingen over een opname in een woonzorgcentrum of dagverzorgingscentrum. Je krijgt heel wat praktische tips om je hierop voor te bereiden zodat deze belangrijke beslissingen vlot kunnen genomen worden zonder schuldgevoel of spijt.

Wanneer

Dinsdag 18 september 2018 van 13u30 tot 16u


Waar

LDC De Pit, Boonmarkt 27, 2220 Heist-op-den-Berg


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena