Activiteit

Infonamiddag De zorgvolmacht (Brugge)

Vandaag beschik je in België over diverse mogelijkheden om de financiële toekomst van jezelf, je kind met een beperking of je partner veilig te stellen. Dat kan onder meer via erfenis, schenking of huwelijksovereenkomst. Ook de zorgvolmacht komt meer in beeld. Hiermee kun je baas blijven over je vermogen, je voorbereiden op de zorgen van morgen en tegelijk belastingen besparen. Dat kan vooraf, voor het geval je daar zelf wegens ziekte of ongeval niet meer over kunt beslissen.

Tijdens deze infonamiddag verneem je van een notaris meer over de mogelijkheden van een zorgvolmacht. Het kan gaan om een reeks ingrijpende handelingen zoals het verkopen van je woning of om het doen van eenvoudige bankverrichtingen. Helaas kun je met een zorgvolmacht niet alles regelen. Welke beperkingen zijn er? Welke valkuilen zijn er? Hoe pak je die aan? 

Ook voor wie al een zorgvolmacht opgesteld heeft is dit infomoment interessant. Vanaf 1.3.2019 kun je via een zorgvolmacht ook praktische zaken over je verzorging en opvang bij ziekte, verlies van zelfredzaamheid of ongeval. Je krijgt heel wat praktische tips.

Wanneer

Donderdag 13 juni 2019 van 14u30 tot 16u30


Waar

LDC De Balsemboom, Ganzenstraat 33, 8000 Brugge


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan tot 12 juni via Dienstencentra Brugge of T. 050 32 78 80.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: About yesterday

Gastblogger Pilar: About yesterday

Blog 29 april 2019

Ik had er een helse nacht op zitten zonder slaap. Ik kon me amper bewegen en vond geen houding die de pijn wat dragelijker maakte. Op mijn rug blijven liggen lukte niet aangezien ik dan door de druk op mijn borstbeen het gevoel kreeg dat ik niet kon ademen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena