Activiteit

Infonamiddag Borstkanker en anti-hormonale therapie (Gent)

Heel wat borstkankerpatiënten hebben een hormoongevoelige borstkanker. Ze krijgen dan een behandeling met geneesmiddelen om de productie of werking van het hormoon oestrogeen of progesteron te onderdrukken en om zo deze borstkanker te bestrijden.

Helaas kunnen anti-hormonale behandelingen zeer vervelende bijwerkingen hebben. Welke? Kun je die vermijden of beperken? Hoe? Met wie kun je die bespreken?

Tijdens deze infonamiddag krijg je van specialisten een overzicht van de anti-hormonale behandelingen. De werking en mogelijke bijwerkingen van deze behandelingen komen aan bod. Bijzondere aandacht gaat uit naar de beïnvloedbare factoren. 

Doelgroep: patiënten en partners of andere familieleden en patiënten die binnenkort starten met een anti-hormonale behandeling of recent gestart zijn met deze behandeling. Het aantal deelnemers is beperkt.


Wanneer

Donderdag 6 september 2018 van 13u30 tot 16u


Waar

UZ Gent, C. Heymanslaan 10, 9000 Gent (bibliotheek 1 RTP, ingang 97, route 975)


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via kankercentrum@uzgent.be of T. 09 332 55 25.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena