Activiteit

Infodag Actief na borstkanker (Antwerpen)


Elk jaar krijgen in België meer dan 10.000 vrouwen en, uitzonderlijk, mannen te horen dat ze borstkanker hebben. Bij ongeveer 68 % van de gevallen gaat het om mensen jonger dan 65 jaar. Hun leven staat dan vaak op hun kop. Bij iedereen is dat anders. Toch zijn er gelijkenissen. Herstellen én genezen als dat kan zijn de doelstellingen. De draad zo snel en zo goed mogelijk terug oppakken is de ambitie van iedereen. Ook al is de weg er naartoe soms lang en moeilijk.

Tijdens deze infodag kun je na de inleiding en het algemeen overzicht diverse lezingen en workshops volgen. Je krijgt heel wat praktische tips om positief en vol energie terug in het leven te staan. Ook lotgenotencontact is mogelijk.

Wanneer

Zaterdag 17 november 2018 van 9u tot 16u


Waar

Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Universiteitsbaan, 2610 Wilrijk


Prijs

15 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Borstkanker Vlaanderen
 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena