Activiteit

Infodag Actief na borstkanker (Antwerpen)


Elk jaar krijgen in België meer dan 10.000 vrouwen en, uitzonderlijk, mannen te horen dat ze borstkanker hebben. Bij ongeveer 68 % van de gevallen gaat het om mensen jonger dan 65 jaar. Hun leven staat dan vaak op hun kop. Bij iedereen is dat anders. Toch zijn er gelijkenissen. Herstellen én genezen als dat kan zijn de doelstellingen. De draad zo snel en zo goed mogelijk terug oppakken is de ambitie van iedereen. Ook al is de weg er naartoe soms lang en moeilijk.

Tijdens deze infodag kun je na de inleiding en het algemeen overzicht diverse lezingen en workshops volgen. Je krijgt heel wat praktische tips om positief en vol energie terug in het leven te staan. Ook lotgenotencontact is mogelijk.

Wanneer

Zaterdag 17 november 2018 van 9u tot 16u


Waar

Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Universiteitsbaan, 2610 Wilrijk


Prijs

15 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Borstkanker Vlaanderen
 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena