Activiteit

Infoavond Wat doet diabetes ’s nachts? (Oudenaarde)

Diabetes verstoort je slaap. Zijn je bloedglucosewaarden te hoog dan heb je dorst of ga je vaker moeten plassen. Zijn ze te laag dan ga je zweten of onrustig worden. De duur en kwaliteit van je slaap beïnvloeden je bloedsuikerwaarden.

Je hebt er dus belang bij om aan je slaapgewoonten aandacht te besteden en om je bloedsuikerwaarden zo stabiel mogelijk te houden. Dat laatste lukt alleen maar als je ze regelmatig meet en je behandeling en controleonderzoeken daarop afstemt.
Soms volstaan enkele leefstijlaanpassingen. Traag werkende insuline, ingespoten voor het slapen gaan, helpt in bepaalde gevallen. Bepaalde patiënten zullen nood hebben aan een insulinepomp. Tijdens deze infoavond verneem je hier meer over van een diabeteseducator. Je krijgt heel wat praktische tips.

Wanneer

Woensdag 14 november 2018 van 20u tot 22u


Waar

Parochiaal Centrum 't Zakske, 't Zakske 2, 9700 Oudenaarde


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena