Activiteit

Infoavond Palliatieve zorg bij personen met dementie (Aarschot)

In België kun je vooraf keuzes maken over je zorg en begeleiding. Staat dat keurig op papier dan mag je ervan uitgaan dat men je keuze effectief respecteert, ook al ben je later wilsonbekwaam. Doe je dat niet dan betekent dit niet dat je niks meer te zeggen hebt, zelfs wanneer je wilsonbekwaam bent. Bij personen met dementie kunnen dan moeilijkheden opduiken. 

Tijdens deze infoavond gaat Kris Robberechts dieper in op palliatieve zorg bij personen met dementie. Bij dementie gaat het ziekteproces langzaam. Ook voor hulpverleners is het dan niet gemakkelijk om te bepalen of en wanneer palliatieve zorg aan de orde is. In elk geval is palliatieve zorg niet beperkt tot levenseindezorg. Naasten en mantelzorgers krijgen heel wat praktische tips om goed voor de patiënt én voor zichzelf te zorgen.

Wanneer

Maandag 27 mei 2019 van 18u30 tot 21u


Waar

WZC St-Rochus, Albertlaan 2, 3200 Aarschot


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: About yesterday

Gastblogger Pilar: About yesterday

Blog 29 april 2019

Ik had er een helse nacht op zitten zonder slaap. Ik kon me amper bewegen en vond geen houding die de pijn wat dragelijker maakte. Op mijn rug blijven liggen lukte niet aangezien ik dan door de druk op mijn borstbeen het gevoel kreeg dat ik niet kon ademen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena