Activiteit

Infoavond Ontdek je ideale job (Zottegem)

Pas afgestudeerd en op zoek naar de job van je leven? Ben je al aan het werk maar wil je meer goesting in je werk én leven krijgen? Dan is deze lezing iets voor jou.

Tijdens deze infoavond verneem je wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen tijdens jouw ontdekkingstocht. Deze coach helpt je om je talenten, interesses en bijvoorbeeld waarden in beeld te brengen. Want dat is de eerste stap om je werk goed én met plezier te kunnen doen. Daarna ga je samen op zoek naar functies, taken of rollen die bij je passen en waar je je goed in voelt. Je kunt dan betere, gezonde en uitdagende loopbaankeuzes maken. Tegelijk krijg je zicht op je grenzen. Je loopbaancoach geeft je dan praktische tips over hoe je hiermee kunt omgaan. Je leert ook duidelijk verwoorden van wat je echt wil. Dat maakt je assertiever. Zo sta je krachtiger in je leven en werk.

Wanneer

Donderdag 13 september 2018 van 20u tot 21u30


Waar

Leefpunt- Triamant, Faliestraat 1, 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via lezingen@krachtpunt.be.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena