Activiteit

Infoavond Ondersteuning bij dementie (Assenede)

Bij de zorg voor een persoon met dementie kunnen heel wat problemen opduiken. De mantelzorger is dan niet altijd in staat om onmiddellijk passend te reageren. Want als je beroep doet op hulp, hulpmiddelen en vormen van opvang dan kost dat geld. Ook de mantelzorger lijdt vaak inkomensverlies.

Tijdens deze infoavond komt de materiële en financiële ondersteuning bij dementie aan bod. Je verneemt dat het stadium van de ziekte en bijvoorbeeld de kans op een langdurig of definitief verblijf in een verzorgingsinstelling, ziekenhuis of woonzorgcentrum, belangrijk zijn. Je krijgt heel wat praktische tips en je kunt ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Wanneer

Donderdag 20 september 2018 van 19u30 tot 21u30


Waar

Zaal Germinal, Hoogstraat 70, 9960 Assenede


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena