Activiteit

Infoavond Ondersteuning bij dementie (Assenede)

Bij de zorg voor een persoon met dementie kunnen heel wat problemen opduiken. De mantelzorger is dan niet altijd in staat om onmiddellijk passend te reageren. Want als je beroep doet op hulp, hulpmiddelen en vormen van opvang dan kost dat geld. Ook de mantelzorger lijdt vaak inkomensverlies.

Tijdens deze infoavond komt de materiële en financiële ondersteuning bij dementie aan bod. Je verneemt dat het stadium van de ziekte en bijvoorbeeld de kans op een langdurig of definitief verblijf in een verzorgingsinstelling, ziekenhuis of woonzorgcentrum, belangrijk zijn. Je krijgt heel wat praktische tips en je kunt ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Wanneer

Donderdag 20 september 2018 van 19u30 tot 21u30


Waar

Zaal Germinal, Hoogstraat 70, 9960 Assenede


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena