Activiteit

Infoavond Faalangst bij kinderen (Burst)

Veel jongeren hebben een negatief zelfbeeld en zijn ervan overtuigd dat ze weinig goeds kunnen doen. Sommigen proberen tot in het dwangmatige en perfectionistische controle te houden. Anderen vertonen vermijdingsgedrag uit angst om af te gaan als een gieter. In beiden gevallen is er sprake van faalangst.

Tijdens deze interactieve infoavond licht Ilse Dewitte, orthopedagoog en kinder- en jongerentherapeut faalangst bij jongeren toe. Hoe merk je dat je kind faalangst heeft? Hoe denkt je kind dan? Hoe kan het zelf met faalangst omgaan? Hoe kan je als ouder helpen? Je krijgt heel wat praktische tips om faalangst te voorkomen en aan te pakken, zowel thuis als op school.

Wanneer

Maandag 18 maart 2019 van 20u tot 22u


Waar

Parochiezaal Burst, Kerkstraat 2, 9420 Burst


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van de gemeente Erpe-Mere.
 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena