Activiteit

Infoavond Diabetes en complicaties (Asse)

Diabetes kan leiden tot verschillende complicaties, zowel op korte als lange termijn. Zijn je bloedsuikerwaarden te laag dan kan je een hypo krijgen en in coma geraken. Het gaat dan om een acute complicatie. Schommelen deze waarden vaak of zijn ze langdurig te hoog (hyperglycemie) dan is dat evenmin goed voor je gezondheid. Dat heeft dan vooral gevolgen op lange termijn.

Tijdens deze infoavond verneem je meer over diverse complicaties van diabetes. Je krijgt van een diabeteseducator diverse tips om je bloedsuikerwaarden onder controle te houden. Ook het belang van regelmatige controles en begeleiding komt aan bod. Want het gaat over meer dan 'op je suiker letten’. 

Wanneer

Donderdag 15 november 2018 van 19u tot 21u


Waar

Hela, Brusselsesteenweg 88, 1730 Asse


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via ztp.amalo@hotmail.be of T. 02 308 02 09.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena