Activiteit

Infoavond Borstreconstructie (Genk)

Borstreconstructie is een belangrijke heelkundige ingreep. Meestal is dit in het kader van borstkanker na een borstverwijdering, preventief of curatief. Maar het kan ook om een borstsparende ingreep, een ingreep op basis van andere medische indicatie of om een zuivere esthetische ingreep gaan. Helaas kan borstreconstructie ook nodig zijn na een complicatie van een eerdere ingreep.

Tijdens deze infoavond krijg je van specialisten een overzicht van het aanbod aan reconstructieve mogelijkheden. Je verneemt meer over de lange termijnresultaten en de kans op complicaties van de diverse behandelingsopties. Ook de invloed van een gezonde leefstijl (vb. niet roken) en de financiële aspecten komen aan bod.

Wanneer

Dinsdag 21 augustus 2018 van 19u30 tot 21u


Waar

ZOL, campus Sint-Jan (Aula), Schiepse Bos 6, 3600 Genk


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via secretariaat.plastische@zol.be of T. 089 32 61 91.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena