Activiteit

Infoavond Beter slapen (Zottegem)

Slaapstoornissen zorgen voor heel wat problemen. Je suikerspiegel geraakt er van ontregeld. Je begint te piekeren en je krijgt sombere gedachten. Ook je productiviteit daalt. Heel wat mensen grijpen naar alcohol of slaapmiddelen en geraken hierdoor nog dieper in de problemen. Dat is jammer, want een goede nachtrust is nodig voor je gezondheid.

Tijdens deze infoavond kom je van Saartje De Cock meer te weten over de belangrijkste vormen van slapeloosheid. Er zijn diverse oorzaken. Ook de aanpak ervan verschilt. Soms helpt een beter verluchte, niet te warme, stillere slaapkamer. Andere oplossingen, zoals het bijvoorbeeld het vermijden van alcohol, bepaalde medicijnen of drugs, vergen meer inspanningen. Daarom licht de spreekster ook toe bij wie je terecht kunt voor hulp, advies of begeleiding. Je krijgt ook heel wat praktische tips om beter en gezond te slapen. Want voorkomen is, ook voor slaapproblemen, beter dan genezen.

Wanneer

Dinsdag 11 september 2018 van 20u tot 22u


Waar

Leefpunt- Triamant, Faliestraat 1, 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via lezingen@krachtpunt.be.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena