Activiteit

Infoavond Beter slapen (Zottegem)

Slaapstoornissen zorgen voor heel wat problemen. Je suikerspiegel geraakt er van ontregeld. Je begint te piekeren en je krijgt sombere gedachten. Ook je productiviteit daalt. Heel wat mensen grijpen naar alcohol of slaapmiddelen en geraken hierdoor nog dieper in de problemen. Dat is jammer, want een goede nachtrust is nodig voor je gezondheid.

Tijdens deze infoavond kom je van Saartje De Cock meer te weten over de belangrijkste vormen van slapeloosheid. Er zijn diverse oorzaken. Ook de aanpak ervan verschilt. Soms helpt een beter verluchte, niet te warme, stillere slaapkamer. Andere oplossingen, zoals het bijvoorbeeld het vermijden van alcohol, bepaalde medicijnen of drugs, vergen meer inspanningen. Daarom licht de spreekster ook toe bij wie je terecht kunt voor hulp, advies of begeleiding. Je krijgt ook heel wat praktische tips om beter en gezond te slapen. Want voorkomen is, ook voor slaapproblemen, beter dan genezen.

Wanneer

Dinsdag 11 september 2018 van 20u tot 22u


Waar

Leefpunt- Triamant, Faliestraat 1, 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via lezingen@krachtpunt.be.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gezond eten start met gezond winkelen

Gezond eten start met gezond winkelen

Nieuwsberichten 19 april 2019

Carrefour en Partena Ziekenfonds geven gratis voedingsadvies via diëtisten in de winkel. Wie gezond wil eten, moet ook de juiste aankopen doen. Maar daar wringt het schoentje, want er bestaan veel misvattingen over wat nu juist gezonde voeding is. Om dit aan te pakken, lanceren Carrefour en Partena Ziekenfonds samen een actiemaand. Elke zaterdag in mei kunnen klanten samen met een erkend diëtist hun winkelkarretje vullen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena