Activiteit

Infoavond Acupunctuur (Beerse)

Acupunctuur wordt in België beschouwd als een niet-conventionele praktijk aangewend voor de bevordering van de gezondheid van de mens. Het gaat het om een techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde. Met naalden stimuleert men bepaalde specifieke punten op het menselijk lichaam, vaak in het kader van pijnbestrijding.

Acupunctuur heeft duidelijk meer in zijn mars. Dat wordt toegelicht tijdens deze interactieve infoavond. Van een ervaren acupuncturist verneem je meer over de werking, gebruik en effectiviteit van acupunctuur. En op je vragen krijg je een kort en duidelijk antwoord. Demonstraties maken deze infoavond boeiender én vooral zeer concreet.

Wanneer

Donderdag 13 september 2018 van 19u30 tot 21u30


Waar

De Innerlijke Bron, Heibergstraat 24, 2340 Beerse


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@innerlijkebron.be of T. 014 61 71 32 (tussen 9u en 18u).

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena