Activiteit

Infoavond Acupunctuur (Beerse)

Acupunctuur wordt in België beschouwd als een niet-conventionele praktijk aangewend voor de bevordering van de gezondheid van de mens. Het gaat het om een techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde. Met naalden stimuleert men bepaalde specifieke punten op het menselijk lichaam, vaak in het kader van pijnbestrijding.

Acupunctuur heeft duidelijk meer in zijn mars. Dat wordt toegelicht tijdens deze interactieve infoavond. Van een ervaren acupuncturist verneem je meer over de werking, gebruik en effectiviteit van acupunctuur. En op je vragen krijg je een kort en duidelijk antwoord. Demonstraties maken deze infoavond boeiender én vooral zeer concreet.

Wanneer

Donderdag 13 september 2018 van 19u30 tot 21u30


Waar

De Innerlijke Bron, Heibergstraat 24, 2340 Beerse


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@innerlijkebron.be of T. 014 61 71 32 (tussen 9u en 18u).

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena