Activiteit

Groepssessie Diabetes en voetzorg (Buizingen)


Diabetes kan voor heel wat voetproblemen zorgen. Want het beschadigt je bloedvaten en zenuwen, ook in je voeten. Krijg je minder gevoel in je voeten dan ontstaan er gemakkelijk wondjes, kloofjes of blaren. Die kunnen gemakkelijk ontsteken en genezen traag.

Onder begeleiding van een professionele zorgverlener wordt tijdens deze groepssessie stil gestaan bij het belang van goede voetzorg. Vooral de praktische aspecten zoals de zorg bij eeltplekken en eksterogen of likdoorns en het gebruik van passend schoeisel en sokken komen aan bod. De contexten en mogelijkheden zijn niet voor elke patiënt gelijk. Daarom is er ook een actieve inbreng van diabetespatiënten en hun naasten. 

Je krijgt heel wat praktische tips om positieve veranderingen te bewerkstelligen en in stand te houden. Dat kan zonder “ moeten ” of een “ opgestoken vingertje”.

Wanneer

Donderdag 16 mei 2019 van 19u tot 21u


Waar

Medisch Huis, Alsembergsesteenweg 89, 1501 Buizingen


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via zorgtrajecten@artsenkring.be of T. 0474 20 58 40.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena