Activiteit

Blij terug naar school voor kind van 7 tot 13 jaar (Laarne)

Na de vakantie terug naar school: dat is voor iedereen spannend! Het is leuk om je vrienden terug te zien. Er zijn ook heel wat uitdagingen op hetzelfde moment, bijvoorbeeld nieuwe regels, misschien een nieuwe school of een andere reisweg.
Het kan je kind angstig of onzeker maken. Hoe kun je je kind daartegen wapenen? Want je weet dat een goede start van het schooljaar belangrijk is. 

Tijdens deze DOE-dag voor kinderen van 7 tot 13 jaar leert je kind op een leuke, speelse wijze zich voorbereiden op deze uitdagingen. Dat kan door anders om te gaan met zijn gevoelens en gedachten. Het ontdekt zijn talenten en leert die gebruiken. Je kind leert ook beter opkomen voor zichzelf. Blij terug naar school, op eigen kracht!

Wanneer

Donderdag 30 augustus 2018 van 9u tot 16u


Waar

Talent & nest, Molenstraat 25, 9270 Laarne


Prijs

45 euro / kind (incl. lunch)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Joke@talentennest.be of T. 0471 58 19 03.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena