Activiteit

Blij terug naar school voor kind van 7 tot 13 jaar (Laarne)

Na de vakantie terug naar school: dat is voor iedereen spannend! Het is leuk om je vrienden terug te zien. Er zijn ook heel wat uitdagingen op hetzelfde moment, bijvoorbeeld nieuwe regels, misschien een nieuwe school of een andere reisweg.
Het kan je kind angstig of onzeker maken. Hoe kun je je kind daartegen wapenen? Want je weet dat een goede start van het schooljaar belangrijk is. 

Tijdens deze DOE-dag voor kinderen van 7 tot 13 jaar leert je kind op een leuke, speelse wijze zich voorbereiden op deze uitdagingen. Dat kan door anders om te gaan met zijn gevoelens en gedachten. Het ontdekt zijn talenten en leert die gebruiken. Je kind leert ook beter opkomen voor zichzelf. Blij terug naar school, op eigen kracht!

Wanneer

Donderdag 30 augustus 2018 van 9u tot 16u


Waar

Talent & nest, Molenstraat 25, 9270 Laarne


Prijs

45 euro / kind (incl. lunch)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Joke@talentennest.be of T. 0471 58 19 03.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Partena Ziekenfonds lanceert de Luisterlijn

Blog 15 januari 2019

sinds 1 januari krijgen klanten van Partena Ziekenfonds gratis consultaties bij een erkend klinisch psycholoog via de ‘Partena Luisterlijn’. Het ziekenfonds wil hiermee psychologische hulp bereikbaar maken voor iedereen. Hoognodig, want volgens een grootschalig onderzoek van KULeuven en UGent worstelt maar liefst 1 op 4 Vlamingen met zijn geestelijke gezondheid en 1 op 2 van de Vlaamse werknemers denkt tussen dit en vijf jaar een burn-out te hebben*. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena