Is jouw buikomtrek gezond? Doe de test!

Checken of je een gezond gewicht hebt, doe je niet met de weegschaal alleen. Je BMI is een goede indicator om na te gaan of je overgewicht hebt. Ook de lichaamsbouw en de plaats waar vet zich opstapelt, spelen een belangrijke rol. Daarom is het belangrijk je buikomtrek te meten, want die zegt iets over de verdeling van het vet in je lichaam. Te veel vet ter hoogte van de buik is niet goed voor je gezondheid. Test hier of jouw buikomtrek gezond is.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten