Blijf gezond met emma.health

Het nieuwe screeningsplatform emma.health waakt over je gezondheid, samen met je huisarts. Dankzij Partena Ziekenfonds doe je tot 31 december 2019 gratis een uitgebreide intakesessie. Daarna gebruik je emma.health gratis tot 25 juni 2020.

partena ziekenfonds en emma.health

emma.health waakt over je gezondheid

Partena Ziekenfonds en emma.health bundelen de krachten om je gezondheid op te volgen, in samenwerking met je huisarts. Omdat voorkomen beter is dan genezen.

Wat is emma.health?

 • emma.health is een online preventieplatform dat je inzicht geeft in je gezondheid en gezondheidsrisico's.
 • Het systeem werd uitgewerkt door artsen en geeft aan de hand van een diepgaande analyse van je medische gegevens en je levensstijl meer inzicht in je risico op de meest voorkomende chronische aandoeningen, zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes etc.

Hoe werkt het?

 • Je maakt een profiel aan op emma.health, en beantwoordt de vragen.
 • Het systeem maakt een analyse van je gezondheidsprofiel op basis van je gegevens en de laatste inzichten en richtlijnen uit de gezondheidszorg, biotechnologie en levenswetenschappen.
 • Je krijgt een gezondheidsdashboard op emma. Dit wordt via je huisarts gelinkt aan je globaal medisch dossier (GMD).

Blijf gezond met emma.health

 • Omdat gezond blijven een continu proces is, zal emma.health je ook na je eerste intake blijven opvolgen.
 • Op basis van je profiel word je af en toe uitgenodigd om vrijblijvend mee te doen aan nieuwe, bijkomende of herhaalde risico-analyses van je gezondheid.
 • Ook je huisarts is betrokken bij je emma.health-profiel om samen je gezondheid te ondersteunen.

Test emma.health nu GRATIS 1 jaar uit!

Omdat we jou willen helpen om gezond te blijven, ondersteunt Partena Ziekenfonds de opstart van emma.health. Dankzij Partena Ziekenfonds gebruik je emma.health gratis tot 25 juni 2020 , als je je registreert voor 31 december 2019. Geef bij registratie je klantnummer in om van dit Partena-voordeel te genieten. 

 
emma.health kan jouw persoonlijke gezondheidsplanning opstellen: wanneer moet je gescreend worden op een bepaalde kanker? Is het zinvol om bloed te laten trekken? Kan je zelf iets doen of iets veranderen aan je levensstijl om de risico’s in te dijken?
Dr. Servaas Bingé, medeoprichter van emma.health
servaas binge emma health

Waarom is Partena Ziekenfonds partner van emma.health?

 • Bij Partena Ziekenfonds geloven we in de kracht van gezondheidsbevordering. Omdat preventie in veel gevallen een groot verschil kan maken.
 • In België weet één derde van de diabetespatiënten niet dat hij of zij de ziekte heeft. Terwijl een vroege diagnose een groot verschil maakt voor gezondheid en levenskwaliteit van patiënten met diabetes.
 • En er is meer: van de belangrijkste chronische aandoeningen is 70 tot zelfs 90 procent te vermijden door de keuze voor een gezonde levensstijl.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Contacteer Partena Ziekenfonds
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena