Gezondheid en preventie

Partena Ziekenfonds gelooft in de kracht van preventie. Daarom ondersteunen we jou om gezonde keuzes te maken en je gezondheid goed op te volgen. Kijk hier wat we voor je kunnen doen.

ga voor gezond
mijngezondheid_partena

Mijngezondheid

Mijngezondheid is het digitale gezondheidsplatform van de federale overheid om je gezondheidsgegevens veilig te delen. Heb jij al een digitaal dossier?

emma health

Preventieplatform emma health

emma.health is een online preventieplatform dat je inzicht geeft in je gezondheid en gezondheidsrisico's. Via emma.health volg je samen met je huisarts je gezondheid op.

bevolkingsonderzoeken

Bevolkingsonderzoeken

De Vlaamse overheid organiseert en financiert vier bevolkingsonderzoeken: een preventief onderzoek naar baarmoederhalskanker, dikkedarmkanker, borstkanker en aangeboren aandoeningen.

gezondheidsapps

Apps voor je gezondheid

Gezondheidsapps kunnen een echte meerwaarde betekenen voor je gezondheid, op voorwaarde dat ze veilig, kwaliteitsvol en betrouwbaar zijn. Ontdek de apps die Partena terugbetaalt.

Tests

Eet je te veel suiker? Of beweeg je te weinig? Hoe is het met je mentale gezondheid gesteld? Doe de test en kom het te weten!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Contacteer Partena Ziekenfonds
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena