Lanceringsevent Partena Ziekenfonds en emma.health

Donderdag 25 april, 10u

 
Het online screeningsplatform emma.health en Partena Ziekenfonds, het grootste onafhankelijke ziekenfonds van Vlaanderen, bundelen de krachten om op grote schaal aan gezondheidspreventie te doen. Om deze samenwerking te lanceren nodigen Partena Ziekenfonds en emma.health je uit op het debat gevolgd door een gezonde lunch. 

Praktisch

  • Donderdag 25 april, 10u

  • Partena Ziekenfonds- Sluisweg 2, 9000 Gent (bereikbaarheid)

Programma

Kan een computer een dokter vervangen?

  • 10u: introductie door Dr. Servaas Bingé, mede-oprichter emma.health en Christine Van Daele, directeur Partena Ziekenfonds
  • 10u15: demo emma.health
  • 10u30: o.a. Dr Servaas Bingé, Professor Lieven Annemans en Dr Luc Colemont debatteren hoe artificiële intelligentie, huisartsen en focus op preventie onze gezondheidszorg betaalbaar maken.
  • 11u30: gezonde lunch en netwerking
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten