Dossier tanden

Je tanden goed poetsen

Denk je ooit na over hoe je je tanden poetst? Hoe hard je schrobt, welke tandenborstel je gebruikt, en welke tandpasta goed voor je is? Zo poets je straks als de beste.

Goed poetsen

Een mooi en gezond gebit begint bij de tijd die je besteedt aan het verzorgen van je tanden. Goed poetsen, hoe doe je dat? Hier vind je de belangrijkste verzorgingstips op een rijtje.

Voedingsadvies

Wat je eet en drinkt heeft een effect op de gezondheid van je tanden. Door de juiste keuzes te maken, hou je je gebit gezond. Ontdek hier wat je beter wel en niet eet voor een stralende glimlach.

Naar de tandarts

Regelmatig naar de tandarts gaan is een must als je je gebit goed wilt verzorgen. Je tandarts kan problemen zo tijdig opsporen. Ga je regelmatig naar de tandarts, dan krijg je meer terugbetaald via je ziekenfonds. 

Gebit verzorgen

Tanden poetsen: tips voor een gezond gebit

Hoewel een jaarlijks bezoek bij de tandarts aan te raden is, kun je gaatjes, tandbederf en bijkomende tandartsbezoeken vermijden door je tanden goed te poetsen, en te verzorgen. Hoe poets je goed? En welke tandenborstel en tandpasta kies je het best?

kinderen tanden

Terugbetaling tandarts

Naar de tandarts als volwassene, of met je kind? Partena Ziekenfonds biedt de wettelijke terugbetaling voor volwassenen, en volledige terugbetaling voor basistandzorg bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena