Dossier Kinderen en jongeren

Kind in de lagere school

Partena Ziekenfonds ondersteunt je als ouder van een opgroeiend kind. Met info over opvoeden en voordelen voor zomerkampen, sportclubs en meer.

Kind en medicijn

Thuisoppas ziek kind

Je kind is plots ziek en kan niet naar school of de opvang. Partena Ziekenfonds bezorgt je binnen de 48 uur een professionele kinderoppas aan een voordelig tarief!

kinderen en suiker

Kinderen en suiker 

Hoeveel suiker mogen kinderen eten? Ontdek hier hoe je je kind leert om gezond te ontbijten, en om te kiezen voor de juiste gezonde snacks. 

IdeeKids

Aanbod kampen

Partena zorgt ervoor dat je kind op een voordelige manier op kamp kan. Een actieve vakantie, een taal- of sportvakantie, ... Bekijk het aanbod van onze partners en profiteer van de korting voor Partena-leden.

melktanden poetsen

Kinderen en tanden poetsen

Is het moeilijk om de melktanden te poetsen bij je baby of kind? Niet op onze manier! Partena Ziekenfonds helpt je om je kind op een speelse manier gemotiveerd te krijgen. 

Sporten voor kinderen: de voordelen

Sporten voor kinderen: de voordelen

Blog 1 september 2016

Sporten is gezond, ook voor je kind! Is jouw kind al lid van een sportvereniging? Het aanbod is erg groot en kiezen is soms moeilijk. Hoe kies je samen met je kind voor de juiste sport? Waarom is sporten gezond voor je kind? Wij geven raad!

Hoe herken je ADHD?

Hoe herken je ADHD?

Blog 25 augustus 2016

De term ADHD doet nog steeds heel wat vragen rijzen. Wat is ADHD? Hoe herken je ADHD? Hoe kun je als ouder je kind met ADHD helpen? Dat zijn vragen die we behandelen in deze blog.

Ontdek meer over kinderen en jongeren

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena