Dossier gehoor

Hoe herken je gehoorschade of gehoorverlies?

Wat is gehoorschade en heb jij er last van? Investeer in goede oordoppen op maat: ze helpen oorsuizen en tinnitus te voorkomen. Dankzij Partena koop je ze met korting. Laat je oren ook tijdig testen op gehoorverlies.

Gehoor

Schade aan je oren: de symptomen

Hoe sneller je gehoorproblemen vaststelt, hoe sneller de schade behandeld of hersteld kan worden. Wat is gehoorschade nu juist ? Hoe herken je de symptomen zo snel mogelijk? En welke soorten schade aan je oren bestaan er?

gehoorschade

Doe de test: heb jij gehoorschade?

Beter voorkomen dan genezen, ook op gehoorschade is het van toepassing. Online kun je testen of jij je oren goed beschermt en of je risico loopt op schade aan je oren. De tests zijn niet sluitend, dus heb je een vermoeden van gehoorschade, ga dan zeker langs bij de dokter. 

webplatform gehoorschade

Webplatform tinnitus

De Tuut van Tegenwoordig is het eerste platform in Vlaanderen en omstreken rond tinnitus of oorsuizen dat zich volledig richt op jongeren. Weet je niet welke oordoppen je best kiest? Op het platform vind je info.

oordopjes

shopavita.be

Bescherm je oren

Oordopjes nodig om te slapen, te zwemmen, te werken of te feesten? Je vindt een ruime keuze in onze gezondheidsshop shopavita.be.

Bekijk in de shop

Gehoorschade

Oordoppen op maat

Partena helpt je je oren te beschermen tegen overmatig lawaai of storend omgevingsgeluid. Oordoppen op maat zijn een prima oplossing! Partena Ziekenfonds biedt 15% korting bij Lapperre, en 30 euro terugbetaling bij alle audiciens.

Ontdek meer over oordoppen, gehoorschade en hoorapparaten

 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Waarom klant worden? Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena