Dossier hospitalisatie en revalidatie

Wat te doen bij hospitalisatie

Wat moet je weten voor je naar het ziekenhuis gaat, wat zijn de kosten voor een ziekenhuisopname, hoe regel je een dagopname, en wat als je met je kind naar het ziekenhuis moet?

Wat te doen voor een ziekenhuisopname

Wat te doen voor je ziekenhuisopname

Is je hospitalisatie gepland? Partena informeert je zodat je goed voorbereid vertrekt. Lees onze ziekenhuisgids, bereken met onze tool de kosten van je opname en de ereloonsupplementen, ga na of je goed verzekerd bent, of vraag alvast ziekenvervoer aan.

Ziekenhuis kosten

De kosten van een verblijf in het ziekenhuis

Soms is het onvermijdelijk: je moet (on)verwacht worden opgenomen in het ziekenhuis. Maar wat zijn nu precies de kosten van een verblijf in het ziekenhuis? En nog belangrijker, hoe diep moet je in je eigen buidel tasten?

Hospitalistatievezekering

Wat is een goede hospitalisatieverzekering?

Moneytalk.be lanceerde recent 5 vragen die je jezelf moet stellen voor je een hospitalisatieverzekering afsluit.  Bekijk hoe onze hospitalisatieverzekering Hospitalia Plus jou een optimale bescherming biedt tegen hoge kosten van een ziekenhuisopname.

daghospitalisatie

Daghospitalisatie: wat je moet weten

Het gebeurt steeds vaker dat je voor kleine ingrepen even wordt opgenomen in het ziekenhuis. Dit kan variëren van een paar uur tot een hele dag, maar je zal er nooit moeten overnachten. Ook voor een dagopname kun je rekenen op de tussenkomst van je hospitalisatieverzekering.

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena