Zwanger en veranderen van ziekenfonds

 

Ben je zwanger en wens je over te stappen van ziekenfonds? Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen veranderen van ziekenfonds tijdens je zwangerschap:

  • Specifieke voordelen tijdens je zwangerschap of na de geboorte
  • Dienstverlening waar je altijd op kunt rekenen
  • Kwalitatieve verzekeringen voor het hele gezin

Is het effectief mogelijk om over te stappen naar een ander ziekenfonds tijdens je zwangerschap?  Ja, maar elke situatie is anders! 

Wij hebben voor jou een handige infographic waarin je alle verschillende situaties ontdekt. Bekijk je situatie en kom te weten waarmee jij rekening moet houden.
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten