Wat verwacht jij van ons?

Iedereen verwacht iets anders van het leven. Iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds. Daarom zet Partena Ziekenfonds volop in op voordelen en advies op maat. In welke fase van je leven jij je ook bevindt. Mét de glimlach! En jij? Wat verwacht jij van je ideale ziekenfonds? We horen het graag!

Partena Ziekenfonds:
Altijd meer dan je verwacht

Partena Ziekenfonds is veelzijdig en dynamisch. Je kunt op ons terugvallen in elke fase van je leven. En we zijn bereikbaar waar en wanneer het jóu past. Omdat we doen wat je van ons verwacht. En dan graag nog wat meer.

24u op 24, service met de glimlach

  • unieke voordelen en terugbetalingen
  • diensten op maat van jouw leven
  • kwalitatieve aanvullende verzekeringen
  • praktische digitale toepassingen
  • persoonlijke service en professioneel advies

Wat verwacht jij van Partena Ziekenfonds? Vul in en we nemen snel contact met je op.

*
*
*
(telefoonnummer zonder leestekens)
*
*
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Iedereen verwacht iets anders van het leven

Of je nu man bent, of vrouw. Jong, oud of simpelweg tijdloos ... Iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds.

Daarom zet Partena Ziekenfonds volop in op voordelen en advies op maat. In welke fase van je leven jij je ook bevindt. Deze echte verhalen, van echte klanten, illustreren dat stuk voor stuk.

Aisha
Sluiten