NL FR

Tot 1.050 euro terug voor orthodontie bij kinderen 

De kostprijs van een beugel voor je kind kan al snel oplopen tot 3.700 euro aan eigen kosten. Partena Ziekenfonds houdt een beugel betaalbaar dankzij het nieuwe klantenvoordeel orthodontie en de extra tandverzekering Dentalia Plus. 

Wat houdt het klantenvoordeel orthodontie in? 

  • Terugbetaling voor een orthodontische behandeling
  • 60% van de remgelden, supplementen en materialen
  • Tot 1.050 euro per persoon terugbetaald
  • Exclusief voordeel voor Partena Ziekenfonds klanten
  • Zonder wachttijd of medische vragenlijst

Leden van Partena Ziekenfonds krijgen voor een orthodontische behandeling tot 1.050 euro terugbetaald en dat voor 60% van alle remgelden, supplementen en materialen. Dit voordeel moet je aanvragen voor je 15de verjaardag. Je kunt de terugbetaling aanvragen of behandeling starten voor je 22ste verjaardag. Helaas lopen de kosten voor een beugel vaak hoog op, waardoor dit voordeel niet voldoende is. Reken dan op Dentalia Plus.

Vraag vrijblijvend advies
*
*
*
092698535 (zonder leestekens)
*
*

Nog minder betalen voor een beugel? Reken dan op Dentalia Plus. 

Wil je rekenen een uitgebreidere terugbetaling? Dan kun je beroep op onze tandverzekering Dentalia Plus. Dankzij Dentalia Plus krijg je tot 1.250 euro per jaar per persoon terugbetaald voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie en parodontologie.
 
Op deze terugbetalingen staat geen leeftijdslimiet, waardoor het de ideale aanvulling is op je basisvoordeel van Partena Ziekenfonds.


Neem bijvoorbeeld dit rekensommetje voor een beugel:


Ben je nog geen klant van Partena Ziekenfonds en wil je ook graag profiteren van dit voordeel? Vraag dan nu vrijblijvend advies via het contactformulier.

 
Helan

Sluit je vandaag aan bij Partena?
Dan word je vanaf 1 januari automatisch klant bij Helan Onafhankelijk ziekenfonds.

Net als bij Partena reken je bij Helan op een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.

Je bent van harte welkom!

 

Meer weten over Helan?

Lees de meest gestelde vragen.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten