Tot 1.050 euro terug voor orthodontie bij kinderen 

De kostprijs van een beugel voor je kind kan al snel oplopen tot 3.700 euro aan eigen kosten. Partena Ziekenfonds houdt een beugel betaalbaar dankzij het nieuwe klantenvoordeel orthodontie.

Wat houdt het klantenvoordeel orthodontie in? 

  • Terugbetaling van 60% voor remgelden, supplementen en materialen
  • Maximale terugbetaling tot 1.050 euro per persoon
  • Exclusief voordeel voor Partena Ziekenfonds klanten
  • Zonder wachttijd of medische vragenlijst

Wat zijn de voorwaarden?

Partena Ziekenfonds zorgt graag goed voor zijn klanten. Daarom hebben we voor de klanten van Partena Ziekenfonds het nieuwe voordeel orthodontie. Op die manier krijg je, wanneer je voor je 15de verjaardag een medisch akkoord ontvangt, een terugbetaling van 60% aan remgelden, supplementen en materialen, met een maximum van 1.050 euro en dit allemaal tot je 22e verjaardag. Elke klant heeft hier eenmalig recht op. Op deze manier houden we orthodontie voor kinderen betaalbaar voor elk gezin.

Ben je nog geen klant van Partena Ziekenfonds en wil je ook graag profiteren van dit voordeel? Vraag dan nu vrijblijvend advies via het formulier.
Vraag vrijblijvend advies
*
*
*
092698535 (zonder leestekens)
*
*

Je gezin extra verzekeren tegen hoge tandkosten?

Wat als je kind een tand breekt? Of wanneer een tand getrokken moet worden? Of wat als je zelf een tandprothese of implantaat nodig hebt? Dankzij onze extra tandverzekering Dentalia Plus is je factuur niet je eerste bezorgdheid.

Dankzij Dentalia Plus krijg je jaarlijks tot 1.250 euro per persoon terugbetaald en dit voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie en parodontologie. Op deze terugbetalingen staat geen leeftijdslimiet, waardoor het de ideale aanvulling is op je basisvoordeel van Partena Ziekenfonds.

Ben je nog geen klant van Partena Ziekenfonds en wil je ook graag profiteren van dit voordeel? Vraag dan nu vrijblijvend advies via het contactformulier.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten