Glimlach levenslang met Dentalia Plus

Bijt je tanden niet stuk op de verzorging van je gebit. Met onze kwalitatieve tandartsverzekering Dentalia Plus krijg je tot 1.250 euro terugbetaald.

Hou dure tandzorg betaalbaar voor je gezin

  • Terugbetaling tot 1.250 euro p.p.
  • Competitieve premie en beperkte wachttijd
  • Voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie en parodontologie
  • Ideale aanvulling op het klantenvoordeel orthodontie
  • Aansluiten kan tot en met de leeftijd van 64 jaar
Geef mij vrijblijvend advies
*
*
*
092698535 (zonder leestekens)
*
*

Ben jij beschermd tegen hoge en onverwachte tandartskosten?

Wat als je een tand moet laten trekken of een kroon nodig hebt? Of wat als je kind een tand breekt of een beugel moet dragen? De kostprijs van een beugel loopt vaak op omdat niet alle artsen en specialisten ‘geconventioneerd’ zijn en dus hogere prijzen aanrekenen door erelonen en supplementen.

Daarom heeft Partena Ziekenfonds sinds 1 januari 2021 zijn klantenvoordeel voor orthodontie verhoogd. Wanneer je vóór je 15de verjaardag een medisch akkoord ontvangt, krijg je 60% van de remgelden, supplementen en materialen terugbetaald. En dat met een maximum van 1.050 euro per persoon en tot je 22e verjaardag.

De kostprijs van een beugel kan al snel oplopen tot 3.700 euro aan eigen kosten. Een prothesebehandeling kost dan weer gemiddeld 1.648 euro en 10% van de patiënten betaalt zelfs meer dan 3.432 euro.

Laat een hoge tandartsfactuur je glimlach niet bederven. Partena Ziekenfonds beschermt je tegen hoge en onverwachte tandkosten.

Dentalia Plus: elk jaar tot 1.250 euro per persoon terug!

Vaak lopen de tandartskosten echter hoger op dan de 1.050 euro die je terugbetaald krijgt via je klantenvoordeel orthodontie. Daarom is er Dentalia Plus, de verzekering die jou de terugbetaling van tandzorgen garandeert waarvoor de wettelijke ziekteverzekering niet of maar gedeeltelijk tussenkomt. Zoals bijvoorbeeld voor orthodontie, prothese, implantaten, parodontologie, preventieve en curatieve tandverzorging.

Dentalia Plus is de ideale aanvulling op je klantenvoordeel via het Partena Ziekenfonds. Deze extra verzekering houdt dure tandzorg betaalbaar, je hele leven lang. Want met Dentalia Plus krijg je jaarlijks tot 1.250 euro per persoon terug, waarvan maximaal 1.050 euro gebruikt mag worden voor het plaatsen van tandprotheses, tandimplantaten, orthodontie en parodontologie.

Je kunt aansluiten tot en met de leeftijd van 64 jaar. Eenmaal aanvaard, blijf je levenslang verzekerd zonder risico op uitsluiting.

 

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is


 
Zonder Dentalia Plus had ik waarschijnlijk nooit voor een beugel gekozen. Zo'n beugel kost veel geld en als volwassene krijg je geen terugbetaling via de verplichte ziekteverzekering.
Marleen
Dentalia Plus Testimonial Marleen
Helan

Sluit je vandaag aan bij Partena?
Dan word je vanaf 1 januari automatisch klant bij Helan Onafhankelijk ziekenfonds.

Net als bij Partena reken je bij Helan op een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.

Je bent van harte welkom!

 

Meer weten over Helan?

Lees de meest gestelde vragen.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten