Bijt je tanden niet stuk op je tandartsfactuur

Met de tandverzekering Dentalia Plus valt je mond nooit meer open bij het zien van je tandartskosten. De premie is voordelig en je krijgt jaarlijks tot 1.250 euro per persoon terug.

Kies voor Dentalia Plus

Geef mij vrijblijvend advies
*
*
*
092698535 (zonder leestekens)
*
*

Ben jij beschermd tegen hoge en onverwachte tandartskosten?

Wat als je een tand moet laten trekken of een kroon nodig hebt? Of als je kind een tand breekt of een beugel moet dragen? Voor een beugel betaal je zelf gauw tot 3.700 euro bij, en vaak nog meer. Een tandprothese kost gemiddeld 1.648 euro, maar 10% betaalt zelfs meer dan 3.432 euro*. 

De kostprijs ligt zo hoog omdat veel artsen en specialisten niet 'geconventioneerd' zijn. Ze rekenen hoge supplementen en erelonen aan en die betaalt de wettelijke ziekteverzekering niet terug.

Vraag vrijblijvend advies. Wij bellen je binnen de 2 werkdagen op. Niet meteen bereikbaar? Wij sturen je een mailtje.

Bereken je bijdrage

Dentalia Plus: elk jaar tot 1.250 euro per persoon terug!

Laat een hoge tandartsfactuur je glimlach niet bederven. Dentalia Plus, de extra tandverzekering bij Partena Ziekenfonds, vult je budget aan waar de wettelijke ziekteverzekering niet, of slechts gedeeltelijk, tussenkomt. Zo blijft dure tandzorg betaalbaar voor je hele gezin.

Met Dentalia Plus krijg je jaarlijks tot 1.250 euro terug per persoon, waarvan maximaal 1.050 euro gebruikt kan worden voor het plaatsen van tandprotheses, tandimplantaten, orthodontie en parodontologie.

Aansluiten kan tot en met 64 jaar. Eenmaal aanvaard, blijf je levenslang verzekerd, zonder risico op uitsluiting.

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is

Bereken je bijdrage

 * Studie 'De kostprijs van tandzorg voor de verplichte verzekering en voor de patiënt', te downloaden op www.mloz.be.


Zonder Dentalia Plus had ik waarschijnlijk nooit voor een beugel gekozen. Zo'n beugel kost veel geld en als volwassene krijg je geen terugbetaling via de verplichte ziekteverzekering.
Marleen
Dentalia Plus Testimonial Marleen

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten