Wat zit er in je reisapotheek? Dé checklist!

 

Vertrek je binnenkort op reis en heb je geen idee wat je allemaal best meeneemt in jouw reisapotheek? Ga dit jaar goed voorbereid op vakantie met onze tips voor een goed gevulde reisapotheek.

Dankzij onze handige infogids heb je voor elk ongemak een oplossing.

 Download deze gids en ontdek

  • Wat er best in een reisapotheek zit? 
  • Hoe je geneesmiddelen bewaart 
  • Hoe je speciale medicatie meeneemt 
  • Of een Europese Ziekteverzekeringskaart altijd nodig is? 
  • Wat te doen bij medische zorg in het buitenland
  • Welke reisvaccins je nodig hebt 
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Reisapotheek
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten