Wat mag je vragen aan je poets- en strijkhulp?

 

Voldoende tijd doorbrengen met het gezin is belangrijk. Wil jij ook graag wat meer tijd voor jezelf en je gezin? Dan kan je beroep doen op onze dienst poets- en strijkhulp.

Met onze infogids over poets-en strijkhulp bieden wij je graag een antwoord op al jouw vragen over onze diensten. Kom te weten wat zij precies voor jou kunnen betekenen en ontdek of het iets voor jou is!

Download deze gids en ontdek

  • Welke voordelen en terugbetalingen Partena Ziekenfonds jou biedt
  • Waar je de juiste hulp vindt en hoe je dat het best regelt.
  • Wat je mag vragen aan je poets- en strijkhulp
  • Hoe je je kan voorbereiden op de komst van je poets- of strijkhulp
  • Alles over de werking van dienstencheques

 

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Poets- en strijkhulp
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). 


Sluiten