Welke oogproblemen kunnen zich voordoen?

 
Een helder zicht is onbetaalbaar. Wil je graag weten voor welke oogproblemen je voorzichtig moet zijn? En wat de oplossingen kunnen zijn? Denk je na over een oogcorrectie? Of twijfel je tussen een bril of lenzen?       In deze infogids geven we graag een antwoord op je vragen. We staan ook stil bij de terugbetalingen die je krijgt als klant bij Partena Ziekenfonds.             

 Download deze gids en ontdek

  • Meer info over oogproblemen bij kinderen en volwassenen
  • De voor- en nadelen van een bril, lenzen of een oogcorrectie
  • Wat je mag verwachten van een oogmeting
  • Wie je kunt raadplegen bij oogproblemen
  • Hoeveel je terugbetaald krijgt voor bril, lenzen of oogcorrecties
  • Of Partena Ziekenfonds iets voor jou is

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

oogproblemen
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten