Wanneer doe je een beroep op de logopedist?

 

Heeft je kind last van leerproblemen of een communicatiestoornis, of word je er zelf mee geconfronteerd, dan is de hulp van een logopedist heel waardevol. Ontdek in onze infogids wat een logopedist voor je kan doen en hoe je de hulp betaalbaar kunt houden.

Download deze gids en ontdek

  • Welke leerproblemen en stoornissen er voorkomen bij kinderen, jongeren en volwassenen    
  • Wat logopedie precies kan doen
  • Wanneer je best hulp vraagt aan een logopedist     
  • Of er een terugbetaling bestaat voor logopedie  
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

logopedie
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). 


Sluiten