Bedankt voor je interesse in onze gids

Bedankt voor je interesse in onze gids over "de keuze van je ziekenfonds". Je kunt het de gids hier downloaden! Je ontvangt de gids binnen 5 minuten ook in je mailbox.

Wil je liever onmiddellijk weten hoeveel je als klant bij Partena Ziekenfonds kunt besparen? Wij berekenen het graag samen met jou!

 

                

#mijnslaap: test je kennis over slaap!

1 op 2 mensen slaapt slecht en slapeloosheid is vandaag een groeiend probleem. Met #mijnslaap wil Partena Ziekenfonds je aan een verkwikkende nachtrust helpen. Test hier alvast je kennis over slaap! 
 

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Geconventioneerde arts

Is jouw arts geconventioneerd?

Ziekenfondsen maken met artsen afspraken over prijzen om ervoor te zorgen dat een patiënt na een doktersbezoek niet voor een onaangename financiele verrassing komt te staan. Als een arts akkoord is gegaan met deze afspraken, dan is hij geconventioneerd.

hospitalisatieverzekering wachttijd voordelen

Wat is een hospitalisatieverzekering?

Een hospitalisatieverzekering beschermt je tegen de hoge kosten van een ziekenhuisopname, bijvoorbeeld bij een bevalling, ziekte, operatie of dagopname. Partena Ziekenfonds biedt met z'n vernieuwde Hospitalia-verzekeringen een betaalbaar en uiterst betrouwbaar gamma van 3 verzekeringsformules en een wachtpolis. Je kiest zelf welke formule het best bij je past.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena